INGER LAM

Inger Lam er uddannet designer og har siden 1985 arbejdet med kunst, maleri, indretning og en stor palette af design i mange forskellige materialer.

Inger Lam definerer hurtigt behovet i boligindretningen i samarbejde med kunden, privatpersoner såvel som firmaer, og omsætter det til virkelighed i kundens miljø.

Inger Lam har mange års erfaring med farver til boligen, både vægfarver, tapeter og tekstiler samt belysning af rum og lysets virkning for indemiljøet, og hendes speciale er bl.a. at finde, opkøbe og renovere brugte møbler og boligting, som hun mikser med nye møbler og interiør. Desuden har Inger Lam særlig ekspertise inden for både udførsel og udvælgelse samt ophængning af billedkunst.

Målet for Inger Lam er, at kunden opnår præcis den personlige stil, som ønskes, så kunden kan se sig selv i miljøet. Ofte kræver det hjælp til struktur og til at sætte ting sammen på en ny måde, så man med forholdsvis få midler kan lave nye løsninger. Det er ikke svært at købe dyrt og designerlækkert, men det kan være svært at få den personlige stil frem med de ting, man allerede ejer.